CONTAINER AANHANGWAGENS


CONTAINER AANHANGWAGEN

Voor klanten die enkel behoefte hebben in een zuivere containeraanhangwagen heeft Gheysen & Verpoort een volledig nieuw model ontwikkeld.
Deze containeraanhangwagen is niet samengesteld als een klassieke aanhangwagen.
De nieuwe ontwikkeling bestaat erin om een zelfdragende structuur te vormen die men kan terugvinden in de automobiel industrie.
Dit resulteert in een zeer stijve en stabiele dragende structuur die zeer licht is.
De laadhoogte is ook beperkt tot slechts één meter wat de stabiliteit ten goede komt.
Zeer handig is ook de mogelijkheid om de aanhangwagen uit te rusten met een pneumatische daalbare dissel.
Dit geeft de mogelijkheid om de container zowel van achteraan als vooraan te laden.
Het is dus niet meer nodig om omgekeerd het verkeer in te rijden om de container te laden.
Op beperkte laadplaatsen komt dit uiterst ten goede doordat men geen vrije ruimte meer nodig heeft achter de aanhangwagen.
De productie is 100% Belgisch maar toch competitief door gebruik te maken van moderne constructietechnieken als lasrobots.

Download de volledige technische fiche imgres PRES R2M CON 20

Container aanhangwagen met stabiele en lichte zelfdragende structuur, van Gheysen en Verpoort
Container aanhangwagen met stabiele en lichte zelfdragende structuur, van Gheysen en VerpoortContainer aanhangwagen met stabiele en lichte zelfdragende structuur, van Gheysen en VerpoortContainer aanhangwagen met stabiele en lichte zelfdragende structuur, van Gheysen en VerpoortContainer aanhangwagen met stabiele en lichte zelfdragende structuur, van Gheysen en VerpoortContainer aanhangwagen met stabiele en lichte zelfdragende structuur, van Gheysen en VerpoortLock open, Container aanhangwagen met stabiele en lichte zelfdragende structuur, van Gheysen en VerpoortLock closed, Container aanhangwagen met stabiele en lichte zelfdragende structuur, van Gheysen en Verpoort

kapaza.be